فیس بوک پلیکان پرواز اینستاگرام پلیکان پرواز  پلیکان پرواز تلگرام

اخذ ویزای اندونزی عادی و تجاری



مدت اعتبار ویزا ( 60 دلار ) 90روز ,
شرکت اقدام کننده مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اندونزی : دو قطعه عکس رنگی تمام رخ 6*4 زمینه سفید ، کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت و رو ارائه بلیط و واچر هتل و نامه تمکن مالی با مانده 10 میلیون تومانی ، قیمت ویزای اندونزی 60 دلار میباشد ، مدت اخذ ویزا از زمان تحویل مدارک به شرکت پلیکان پرواز ، 7 روز میباشد ، قیمت ویزای فوری 150 دلار و قیمت ویزای یک ماهه 70 دلار میباشد ، تلفن : 02188171061 ,
توضیحات درباره کشور اندونزی : اندونزی به نام معتبر جمهوری اندونزی منطقه ای است که در آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه واقع شده است. اندونزی تشکیل شده از ۱8٬6۰۸ جزیره و ۳4 استان است. ویزای اندونزی با جمعیتی بالای ۲55 میلیون نفر، کشور چهارم پر جمعیت جهان است. حکومت سیاسی این منطقه جمهوری با رای گیری مجلس و رییس جمهوری است. مرکز ویزای اندونزی جاکار تا است. گویش اصلی این کشور گویش اندونزیایی و واحد ارز آن روپیه می باشد. مردم این سرزمین ویزای اندونزی از قوم های متفاوتی هستند که جاوه‌ ای ‌ها نزدیک41 درصد عظیم ترین قومیت هستند و بعد از آنها سوندانی ‌ها با ۱4 درصد قرار دارند. جاوه‌ ای ‌ها بر مساول سیاسی ویزای اندونزی غلبه دارند. با بودن تعداد زیاد و منطقه های پر جمعیت، ویزای اندونزی پوشش طبیعی اقلیت خیلی وسیعی هم دارد که سطح دوم از گوناگونی معیشتی را در دنیا در درون جای داده‌اند. این منطقه از لحاظ منبع های طبیعی مملو است ولی با این حساب قسمت اعظم از جمعیت همچنان با تنگدستی زندگی می کنند. ۸7٫۱درصد از جمعیت ویزای اندونزی مسلمان اند و اسلام از طریق تجار دریایی مسلمان به این کشور رسید. ویزای اندونزی در ۱8 اوت ۱۹۴6 از هلند خودمختار شد و خودمختاری آن در ۲8 دسامبر ۱۹50 معتبر شناخته شد. ویزای اندونزی سرزمینی است که به طور 1 قوس در امتداد لاین استوا کشیده شده ‌است. مجموع‌ جزایر ویزای اندونزی در گذشته از منطقه های خاص تجاری ویزای بالی دریا محور دنیا به حساب می ‌آمد و راه های تجاری از قرن 7 میلادی بین کحمرانی سریوا جیا و چین شکل گرفته بود. تاریخچه اندونزی خیلی از تسلط نیرو های غیر بومی که به لحاظ منبع های طبیعی این کشور مشتاق آن می‌ شدند اثر گرفته ‌است. تجار مسلمان مذهب اسلام را با خودشان به این ناحیه آوردند و نیرو ‌های اروپایی برای تساحب کردن حق اختصاصی تجارت ادویجات از ویزای اندونزی ، در این سرزمین با هم ‌دیگر درگیری و رقابت داشتند. اندونزی در نهایت برای 3 قرن و نیم به استعمار هلند درآمد و بعدها بعد از اتمام جنگ جهانی 2 مستقل شد. قوانین و مقررات درخواست و صدور روادید (ویزا) 1- بهتر است صدور بلیط و رزرو هتل پس از صدور و دریافت ویزا انجام گیرد لذا هرگونه خسارت احتمالی به موجب عدم صدور روادید بر عهده مسافر می باشد. 2- مسئولیت چک کردن نام , نام خانوادگی , تاریخ اعتبار و نوع و محتویات ویزا در هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر خواهد بود. 3- ایجاد هرگونه تغییر در قیمت های ویزای اندونزی به موجب نوسانات ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از سوی سفارت بر عهده مسافر خواهد بود. 4- صاحب گذرنامه در صورت نیاز به حضور در سفارت باید در ایران باشد. 5- کنترل و چک کردن مدارک مسافر بر عهده آژانس مسافرتی درخواست کننده است. 6- داشتن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار بر عهده مسافر می باشد. 7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامی است. 8- در ویزای گروهی اندونزی افراد باید با هم ورود و خروج نمایند. 9- تمامی هزینه ویزا پیش از اقدام دریافت می شود. 10- ویزای تجاری تنها در ایام نمایشگاه اندونزی اقدام میشود. 11- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منظور پذیرش کلیه موارد بالا است.. انواع ویزای کشور اندونزی : 1.ویزا توریستی اندونزی 2.ویزا تحصیلی اندونزی 3.ویزا تجاری اندونزی نکاتی در مورد ویزا توریستی اندونزی : ویزای توریستی اندونزی از لحظه صدور دارای 3 ماه اعتبار بوده و مسافر پس از ورود به مدت 14 روز اجازه اقامت در کشور اندونزی را دارد. مسافر با استفاده از ویزای توریستی اندونزی نمی تواند در این کشور به کار و یا تحصیل مشغول شود . هم چنین امکان تمدید ویزای توریستی نیز وجود نخواهد داشت. اخذ ویزای اندونزی در سفارت تهران بین 7 تا 10 روز کاری زمان خواهد برد . قیمت ویزا توریستی اندونزی : قیمت ویزا توریستی کشور اندونزی 70 دلار می باشد . قیمت و روش و شرایط اخذ ویزای کشور اندونزی ( توریستی / کار / تحصیلی ) با هم تفاوت دارد لذا به منظور آگاهی دقیق از مبلغ ویزا با آژانس مسافرتی پلیکان پرواز آسیا در تماس باشید
انواع ویزای کشور اندونزی : 1.ویزا توریستی اندونزی 2.ویزا تحصیلی اندونزی 3.ویزا تجاری اندونزی
نکاتی در مورد ویزا توریستی اندونزی : ویزای توریستی اندونزی از لحظه صدور دارای 3 ماه اعتبار بوده و مسافر پس از ورود به مدت 14 روز اجازه اقامت در کشور اندونزی را دارد. مسافر با استفاده از ویزای توریستی اندونزی نمی تواند در این کشور به کار و یا تحصیل مشغول شود . هم چنین امکان تمدید ویزای توریستی نیز وجود نخواهد داشت. اخذ ویزای اندونزی در سفارت تهران بین 7 تا 10 روز کاری زمان خواهد برد . قیمت ویزا توریستی اندونزی : قیمت ویزا توریستی کشور اندونزی 70 دلار می باشد . قیمت و روش و شرایط اخذ ویزای کشور اندونزی ( توریستی / کار / تحصیلی ) با هم تفاوت دارد لذا به منظور آگاهی دقیق از مبلغ ویزا با آژانس مسافرتی پلیکان پرواز آسیا در تماس باشید.
کاربرد ویزا نوع ویزا روز کاری | نوع درخواست تعداد دفعات ورود هتل مدت اعتبار قیمت توضیحات
ویزای توریستی انفرادی 90 عادی یکبار ورود بله 90 روز 70 دلار
کاربرد ویزا
ویزای توریستی
نوع ویزا
انفرادی
روز کاری | نوع درخواست
90 عادی
تعداد دفعات ورود
یکبار ورود
هتل
بله
مدت اعتبار
90 روز
قیمت
70 دلار
توضیحات